Ascension - de internationale nieuwsbrief van de SRA

AscensionAlgemeen

De SRA kent een maandelijkse internationale nieuwsbrief getitled: The Ascension. Daarin worden niet alleen de laatste nieuwtjes besproken op gebied van SRT (altijd leuk natuurlijk en hartstikke interessant); de nieuwsbrief vertelt ook veel over wijzigingen in de organisatie, over workshops die wereldwijd gegeven worden. Het bevat columns, adressen en nog veel meer. Absoluut een echte aanrader! Iedereen kan zich op de nieuwsbrief abonneren.

Taal

De nieuwsbrief wordt standaard in het Engels/Amerikaans geschreven en een gezonde basiskennis engels is zeker aan te bevelen. In een aantal landen wordt de nieuwsbrief elke maand vertaald in de eigen taal, zoals o.a. in het Duits en in het Spaans. België en Nederland kennen nog geen vertaling in het Nederlands en/of het Frans.

Verplichting

Practitioners die er naar streven om consultant te worden dienen zich hierop te abonneren.

Betaling

Abonnementen worden jaarlijks verlengd en je dient daarvoor elk jaar een bepaald bedrag naar de SRA over te maken. Dat geschiedt middels een persoonlijk verzoek tot betaling van de SRA via een mail aan jou. Betaling kan geschieden via Credit Card of door gebruik te maken van PayPal. Om PayPal te kunnen gebruiken, dien je wel een PayPal account te creëeren. Het in Nederland gebruikte iDeal kan NIET  worden gebruikt om geld over te maken naar de SRA.

Meld je aan

Aanmelden gebeurt rechtstreeks via de website van de SRA. KLIK HIER