Verandering

Regelmatig verschijnen er nieuwe columns op deze site. Columnnisten Marja Vraets-Guliker, Anneke de Groot, Carine Van Brackevelt, Rob Hennekens en Loek Laudy laten je zien hoe hun leven er uitziet als je dagelijks gebruik maakt van Spiritual Response Therapy.

We zitten alweer in een nieuw jaar en de tijd vliegt. Dat noemt men tempus fugit in het Latijn en foetsie in het Nederlands. Ja, zo snel gaat de tijd in ons duaal systeem hier op aarde.

2020 is een meestergetal. En 2020 wordt naar mijn gevoel een jaar van verandering en inzicht op tal van gebieden in de wereld en iedereen kan en mag meeliften. Stel je open om deze energieën te ontvangen.

 

 

 

Stel je open en ontvang het licht en de warmte van SPIRIT, zodat jij kunt ZIJN DIE JE IN WEZEN BENT.

 

 

 Het wordt een jaar van eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Je kunt de basis leggen voor jouw succes. Jij geeft de richting aan. Oude dingen durf je los te laten waardoor nieuwe dingen op je pad komen. Je gaat op je eigen benen staan. Dat is niet altijd gemakkelijk maar niet onmogelijk. De Brexit vind ik hier een goed voorbeeld van, of je het hiermee eens bent of niet. Het Engelse volk heeft gekozen om het oude te verlaten en een nieuwe weg in te slaan. Los van de regels van de EU, terug naar eigen autonomie, terug naar eigen verantwoordelijkheid.

Verandering en zelfrealisatie zal in 2020 centraal staan. 2020 staat ook voor het hervinden van de goddelijke EENHEID in de wereld van dualiteit. En Eenheid is de kracht van SPIRIT die in jou aanwezig is. Stel je open en ontvang het licht en de warmte van SPIRIT, zodat jij kunt ZIJN DIE JE IN WEZEN BENT.

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en Spiritueel 2020 toe.

Loek