SRT missie

Visie:

De SRA is toegewijd aan het bieden van nieuwe perspectieven om jouw leven te leven en het realiseren van je volledige potentieel via SRT en SpR.

Missie:

De SRA loopt voorop in spirituele energiemodaliteiten, en verrijkt levens over de hele wereld door verankerd te zijn in liefde en hoop te brengen aan de mensheid. Door ons werk creëren we manieren voor mensen om hun eigen spirituele persoonlijke connecties te maken, in hun macht te staan ​​en te evolueren en te groeien in bewustzijn. We doen dit in integriteit en in dienstbaarheid aan anderen (evenals onszelf) en worden met vreugde beloond. We erkennen SRT en SpR als gerespecteerde wereldwijde modaliteiten die inspelen op het talent en de passie van mensen die geloven dat we in een overvloedig universum leven.

Filosofie:

Bij de SRA volgen we een eenvoudige spirituele filosofie: om onze spirituele gaven en talenten te wijden aan het creëren van SRT- en SpR-klassen en -diensten die bijdragen aan en inspireren tot een betere wereldwijde gemeenschap.

Waarden:

De SRA aanvaardt de spirituele aard van iedereen en laat zich leiden door zijn waarden van mededogen, ondersteuning, respect, integriteit, vrijheid, transformatie en welzijn op alle niveaus.

sra logo trans