Column

Regelmatig verschijnen er nieuwe columns op deze site. Columnnisten Marja Vraets-Guliker, Anneke de Groot, Carine Van Brackevelt, Rob Hennekens en Loek Laudy laten je zien hoe hun leven er uitziet als je dagelijks gebruik maakt van Spiritual Response Therapy.

Het is alweer een tijd terug dat ik een column schreef. Elke keer is het de vraag, waar ga ik het over hebben. Niet dat er niets is maar er juist zoveel. Dit keer vond ik het niet moeilijk.
Want eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het schrijven van de column totaal vergeten was. Dat zal niet zonder reden geweest zijn denk ik dan altijd maar.
Maargoed ik weet niet hoe het jullie vergaat maar ik vind het een zware tijd. Waarom?
• Corona?
• De conjunctie van Jupiter met Saturnus?
Ik weet het niet en ik denk dat het een samenloop van omstandigheden is.
Op een dag, het zal in oktober geweest zijn had ik een cliënt die helemaal van de complottheorieën is. Ze vertelde mij erover en natuurlijk wist ik ervan maar ik had er niets mee gedaan. Diezelfde middag had ik een gesprek met een kennis die me vroeg, heb je dat filmpje al gezien? Nee, dat filmpje had ik niet gezien. De volgende dag ben ik voor mijn werk in een schoonheidssalon en daar vroegen ze, goh Anneke heb je die video al gezien op YouTube? Huhh alweer? Nee, die had ik dus niet gezien.

conjunctie 02

 

 


“Niets” zei SPIRIT, “het is alleen belangrijk dat je weet dat het er is”

 

 

Op weg naar huis had ik wel zoiets, “dit is wel vreemd” wat moet ik hier mee? In overleg met Willem mijn man zijn we samen de filmpjes gaan bekijken. We zijn tot het 7e deel gekomen. Na een nacht van moeilijk slapen, van al de ellende op de film en mijn verontwaardiging wat er allemaal speelt, hebben we besloten niet verder te kijken. Het raakte mij te veel. Ondertussen had ik SPIRIT gevraagd, wat moet ik ermee?
“Niets” zei SPIRIT, “het is alleen belangrijk dat je weet dat het er is”
Een week na dit gebeuren was ik weer voor mijn werk in een andere salon. De eigenaresse is een hele spirituele dame. Toen ik haar vertelde over mijn avontuur van de 3 personen die mij binnen 2 dagen vroegen of ik de filmpjes had gezien, zei ze met een diepe zucht.
“Anneke, daar moet je je niet mee bezighouden. Jij bent een lichtwerker, straal je licht uit de wereld in, DAT is je taak”
En dat lieve mensen wil ik jullie meegeven. Wat de waarheid ook is en waar je ook in geloofd, blijf bij jezelf. Ontsteek je licht en verlicht de mensen om je heen zodat ook zij het licht weer door kunnen geven in deze tijd van verandering.

In liefde groet ik jullie en wens jullie schitterde feestdagen en een prachtig nieuw lichtjaar.
Liefs Anneke

anneke 02