Verantwoordelijkheid

Regelmatig verschijnen er nieuwe columns op deze site. Columnnisten Marja Vraets-Guliker, Anneke de Groot, Carine Van Brackevelt, Rob Hennekens en Loek Laudy laten je zien hoe hun leven er uitziet als je dagelijks gebruik maakt van Spiritual Response Therapy.

We leven in een tijd van onverwachte beperkingen, die ons opgelegd zijn door ongekende omstandigheden.
Opeens wordt onze vrijheid aan alle kanten ingebonden. Thuisblijven, afstand houden, jezelf en anderen beschermen, enzovoort.
Ook al denken we niet mee te doen aan angstaanjagende overtuigingen en voorspellingen, toch zijn we constant op onze hoede de opgelegde grenzen niet te overschrijden.

Nu moet je je realiseren dat ondanks de mededelingen via de media en de overheid, er geen slachtoffers noch daders bestaan. Wij zijn allen mede-scheppers.
Wij zijn geen slachtoffer van omstandigheden, het weer, andere mensen of van de overheid.
Je kunt niet gebonden worden door anderen, je wordt niet belemmerd, je hoeft dus zeker niet gered te worden.
Jij bent wie je bent, een spiritueel wezen met ongelooflijk veel kracht en wijsheid. Je kunt doen en krijgen wat je maar wilt. Alles wat je hoeft te doen is te accepteren dat je deze wonderbaarlijke kracht in je hebt. Daarmee accepteer je ook dat je verantwoordelijk bent voor alles dat in je leven gebeurt.

Het woord ‘verantwoordelijkheid’ betekent, antwoord geven op hetgeen naar je toe komt.
Hoe reageer je op omstandigheden, wat is hierop jouw antwoord.
Je hebt de keuze te reageren vanuit het slachtofferschap; ‘Arme ik’. Of vanuit de mede-schepper; ‘Ik ben verantwoordelijk voor mijn reacties’.
Werkend met de Goddelijke kracht van Spirit kunnen wij Licht en Liefde brengen naar gebieden waar ziekte, corruptie en angst heerst.
Het is jouw keuze!

Marja pendel column

 

 

 Het *licht* ligt in jouw hand

 

 

 

Wees het Licht waarmee je deelneemt aan de transformatie van de donkere wereld naar een nieuwe liefdevolle lichte wereld. Het licht ligt in jouw hand.
Geniet van de natuur, waarin de lucht zuiver is, de vogels zingen en broeden, de bloemen rijker zijn in kleur en de mensen zich verbinden met zorg, aandacht en liefde.
Laat jouw antwoord-ver-rijken

Fijne zomertijd.
Marja