Zielszuivering

zielszuiveringZielszuiveringen zijn bedoeld om je intuïtie, je innerlijke kracht, je liefde, je wijsheid, je helderheid en al die prachtige goddelijke zielskwaliteiten in je naar boven te halen.

Tijdens een zuivering worden belemmerende energieën op zielsniveau losgelaten. Daardoor ontstaat er in het hier en nu meer ruimte en kun je een aangenamere toekomst creëren met meer vrede in jezelf.

Verder worden sluiers weggenomen die jouw ziel vertroebelen, waardoor je meer helderheid en inzicht krijgt en je positiever in het leven kunt gaan staan.

De voordelen van een zielszuivering

Het zuiveren van je negatieve programmering en zelfbeperkende overtuigingen die voorkomen dat je het hoogste in jezelf naar boven kunt halen. Het voorkomt ook een ophoping van verstorende energieën en zorgt er mede voor dat je begrijpt hoe de reis van je ziel verloopt. Het geeft je inzicht in je fysieke-, mentale- en emotionele ervaringen die je in het leven tegenkomt.

En verder helpt het je:

  • bij het verbinden met je eigen Hoger Zelf, waardoor je in jouw eigen kracht komt te staan
  • bij het veranderen of doorbreken van ongewenste gewoontes en repeterende patronen.
  • om negatieve energieën die jou in dit leven blokkeren op te speuren en neutraliseert deze waardoor bewustzijnsverandering plaatsvindt.
  • liefde, succes en overvloed te bevorderen
  • je zelfvertrouwen te verbeteren waardoor je meer richting vindt in jouw leven.
  • meer helderheid te geven op het gebied van relaties.