Spiritual Restructuring Cursus (SpR)

 

Algemeen
Spiritual Restructuring wordt ook wel het lichaamswerk van SRT genoemd en wordt in het Nederlands gegeven.

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam en we werken door gebruik te maken van een energetisch system.
Tijdens de Spiritual Restructuring Class (SpR) leert u hoe kunt werken met alle systemen van uw lichaam, zodat u het kunt aanpassen, helen en balans kunt aanbrengen in de trillingen van het mentale-, emotionele-, fysieke- en spirituele aspecten van wie we nu echt zijn.

De Spiritual Restructuring cursus vindt plaats tijdens 2 maal 3 aanaangesloten dagen (doorgaans vrij, za, zo.- week er tussen - vrij, za, zo).

De cursus is zo opgezet dat alle technieken en processen volledig aan bod komen, zowel in theorie als ook in de praktijk.
Daarna kun je met gemak en vol zelfvertrouwen de behandeling uitvoeren op vrienden, familieleden en cliënten.

In het programma zitten ook heel belangrijke meditaties, discussies en demonstraties.
Maar het meest leuke aan alles is toch wel het beoefenen van de technieken, zodat je een hoger level van competentie te bereikt alvorens een certificaat wordt uitgereikt. 

Het is absoluut aan te bevelen om voorafgaand aan deze workshop, de SRT Basic & Advanced Classes te volgen, omdat het daardoor allemaal gemakkelijker te begrijpen is. In principe mag je ook deelnemen als je alleen maar de SRT Basic Class gevolgd hebt.

Leerdoelen
De cursus duurt 6 dagen waarin u instructie krijgt over:

Body Alignment: Leer om fysiek en spiritueel wervels, heiligbeen, heupen, ribben, hoofd en verdraaide en beknelde gewrichten zodat er een bevrijding in beweging kan ontstaan.

Muscle Treatment: Leer hoe u spanning van te lange spieren met een zacht aanraking kunt verhelpen. Leer ook de basis massage technieken om stress in de spieren te verminderen.

Nutrition: Verzamel informatie welke voedingsmiddelen de diverse delen van het lichaam nodig hebben zoals het skelet, zenuwstelsel, bloedsomloop, spijsvertering, urinesysteem, etc, etc.

Balancing for Brain/Mind Meld: Leer om te werken met de ziel (het verstand van het lichaam) en met de hersenen om zo verstorende programmering los te laten, harmonie aan te brengen tussen het fysieke brein en het verstand van het lichaam.

Crystalline Restructuring: Leer hoe u emotionele energie kunt zuiveren en balanceren. Dit kan alleen maar gedaan worden als de ziel van de klant gezuiverd is tot het Godhead Level door gebruik te maken van SRT.

Meditation & Emotional Release: Maak kennis met meditaties die u kunnen helpen om in contact te komen met onderdrukte emoties, zodat ze losgelaten kunnen worden.

Spiritual Healing of Organs and Glands: Leer te werken met spirituele energie zodat er een energetische heling van de organen en klieren op trillingsniveau wordt bewerkstelligd. Vervang organen en klieren die door operaties werden verwijderd, op trillingsniveau door nieuwe organen en klieren.


Deelname
Om aan deze workshop deel te nemen is het verplicht om de SRT Basis Cursus voltooid te hebben.
Geadviseerd wordt echter om zowel de SRT Basic en de Advanced Class eerst te voltooien, voordat je aan deze class begint.

Lesmateriaal
Het boek "Spiritual Restructuring" dat door Robert E. Detzler geschreven is, wordt aan de cursisten verstrekt.
Daarnaast krijg je aan het begin van de cursus een syllabus.

Locatie

Locaties en kosten kun je vinden in de cursus agenda (onder aan deze pagina).

Herhaling
Je mag, in overleg, een Spiritual Restructuring Class (SpR) overdoen tegen een gereduceerd tarief.

Cursus agenda
Naar de agenda