Spiritual Restructuring Class

Workshop SpR - Spiritual Restructuring Class

Tijdsduur: 48 lesuren verdeeld over 2x drie aaneengesloten dagen.


Algemeen

Spiritual Restructuring Classes vinden plaats over een tijdperiode van 6 dagen en zijn zo opgezet dat alle technieken en processen volledig aan bod komen, zowel in theorie als ook in de praktijk. Alles is zodanig opgezet dat je met gemak en vol zelfvertrouwen de handeling kunt uitvoeren op vrienden, familieleden en clienten.

Het is absoluut aan te bevelen om voorafgaand aan deze workshop, de SRT Basic & Advanced Classes te volgen, omdat het daardoor allemaal gemakkelijker te begrijpen is. In principe mag je ook deelnemen als je alleen maar de SRT Basic Class gevolgd hebt. In het programma zitten ook heel belangrijke meditaties, discussies en demonstraties. Maar het meest leuke aan alles is toch wel beoefenen van de technieken zodat je een hoger level van competentie te bereiken alvorens een certificaat wordt uitgereikt.  Spiritual Restructuring wordt ook wel het lichaamswerk van SRT genoemd.

Spiritual-Reconstructie.jpgWe zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam en we werken door gebruik te maken van een energetisch system. Tijdens de Spiritual Restructuring Class (SpR) leert u hoe kunt werken met alle systemen van uw lichaam, zodat u het kunt aanpassen, helen en balans kunt aanbrengen in de trillingen van het mentale-, emotionele-, fysieke- en spirituele aspecten van wie we nu echt zijn. De training duurt 6 dagen waarin u instructie krijgt over:

Body Alignment: Leer om fysiek en spiritueel wervels, heiligbeen, heupen, ribben, hoofd en verdraaide en beknelde gewrichten zodat er een bevrijding in beweging kan ontstaan.

Muscle Treatment: Leer hoe u spanning van te lange spieren met een zacht aanraking kunt verhelpen. Leer ook de basis massage technieken om stress in de spieren te verminderen.

Nutrition: Verzamel informatie welke voedingsmiddelen de diverse delen van het lichaam nodig hebben zoals het skelet, zenuwstelsel, bloedsomloop, spijsvertering, urinesysteem, etc, etc.

Balancing for Brain/Mind Meld: Leer om te werken met de ziel (het verstand van het lichaam) en met de hersenen om zo verstorende programmering los te laten, harmonie aan te brengen tussen het fysieke brein en het verstand van het lichaam.

Crystalline Restructuring: Leer hoe u emotionele energie kunt zuiveren en balanceren. Dit kan alleen maar gedaan worden als de ziel van de klant gezuiverd is tot het Godhead Level door gebruik te maken van SRT.

Meditation & Emotional Release: Maak kennis met meditaties die u kunnen helpen om in contact te komen met onderdrukte emoties, zodat ze losgelaten kunnen worden.

Spiritual Healing of Organs and Glands: Leer te werken met spirituele energie zodat er een emergetische heling van de organen en klieren op trillingsniveau wordt bewerkstelligt. Vervang organen en klieren die door operaties werden verwijderd, op trillingsniveau door nieuwe organen en klieren.


Taal

Deze training wordt in het Nederlands gegeven. Engelse kennis is een prë.


Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen is het verplicht om de SRT Basic Class voltooid hebben. Geadviseerd wordt echter om zowel de SRT Basic & Advanced Class eerst te voltooien voordat je aan deze class begint. Je krijgt een syllabus aan het begin van de class.


Waar

De Spiritual Restructuring Class  wordt gegeven in België en Nederland door een door de SRA gecertificeerde teacher. Locaties kun je vinden op onze agenda.

Het boek "Spiritual Restructuring" dat door Robert E. Detzler geschreven is, is inbegrepen de prijs van de workshop. Neem contact op met onze teachers voor de kosten van een workshop.

Je mag, in overleg. een Spiritual Restructuring Class (SpR) overdoen tegen een gereduceerd tarief en op basis van wanneer de workshops plaats vinden.