Intensive Skills Class

Workshop ISC - Intensive Skills Class

Tijdsduur: 24 lesuren verdeeld over drie aaneengesloten dagen.


Algemeen
 

De Intensive Skills Class is de logische vervolgstap op de SRT Basic & SRT Advanced Classes. Nieuw materiaal en nieuwe methodieken (die vaak nog veel sneller en effectiever werken) worden uitgelegd. Elke deelnemer aan deze workshop wordt daarmee weer helemaal bijgespijkerd tot het meest recente niveau van dat moment. 


Doel

Vergroot accuraatheid en zelfvertrouwen tijdens het gebruik van de belangrijkste SRT-kennis.

  • Nieuw materiaal en kaarten bestuderen.
  • Verdieping van de spirituele-, mentale-, emotionele- en fysieke context tijdens het gebruik van SRT.
  • Verdieping van de kennis over spirituele heling principes en hoe je ze kunt toepassen op jezelf, op klanten en studenten.
  • Leer en bestudeer niieuwe belangrijke technieken om je SRT kennis te verbeteren.

Taal 

Deze training wordt met uitzondering van Engelstalige landen in meerdere talen tegelijkertijd gegeven. Engels is de voertaal bij de Intensive Skills Class en afhankelijk van de spreektaal tijdens de class, wordt de tekst simultaan vertaald naar de lokale taal door een andere docent, dus het is voor iedereen gemakkelijk te volgen ook als je engelse taal niet zo machtig bent.


Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen is het verplicht om de SRT Basic & Advanced Classes gevolgd hebben.


Waar

De Intensive Skills Class wordt door een kleine groep teachers gegeven en vindt op dit moment meestal op een gelimiteerd aantal plaatsen in de wereld plaats. In Europa zijn vooral Engeland, Duitsland en Hongarije landen waar je de class kunt volgen. Bij voldoende animo en deelname is het ook mogelijk om een dergelijke class in België en/of Nederland te houden. In 2018 is deze cursus voor het eerst in het Nederlands gegeven.

Een certificaat wordt uitgereikt aan elke student die deze workshop heeft voltooid.

Naar de agenda