Lees meer Over SRT

 • Spiritual Response Therapy (SRT) is een spirituele healing methode waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken.
  We hebben allemaal een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt.
  Deze beperkende energieën worden met SRT opgespoord en gezuiverd.

 • Zielszuiveringen zijn bedoeld om je intuïtie, je innerlijke kracht, je liefde, je wijsheid, je helderheid en al die prachtige goddelijke zielskwaliteiten in je naar boven te halen.
  Tijdens een zuivering worden belemmerende energieën op zielsniveau losgelaten.
  Daardoor ontstaat er in het hier en nu meer ruimte en kun je een aangenamere toekomst creëren met meer vrede in jezelf.

 • De kennis van SRT en SpR wordt middels een aantal cursussen verspreid. Ze vinden over de gehele wereld plaats en dus ook in Nederland en België.
 • Iedereen heeft een Hoger Zelf omdat het enerzijds een deel van jezelf is en anderzijds een deel van het grote geheel van al wat is. Het is niet een verlenging van je fysieke zelf, maar meer een extensie van de spirituele werelden om ons heen. Een belangrijk punt binnen SRT is om jou te helpen terug te keren naar je spirituele bron, naar jezelf.

Lees meer Over ons

 • Teacher SRT

  Marja Vraets-Guliker is Nederlandse en woont sinds 1996 in Engeland.

  Zij werkt dagelijks met SRT en SpR en heeft veel ervaring als consultant en teacher.

  In haar healing praktijk werkt ze naast SRT ook met Spirituele Psychologie en gebruikt licht, kleur en klank als helende frequenties.

  Marja heeft de ‘Octaaf van het Leren’ ontwikkeld, gebaseerd op SRT in combinatie met de energievelden van de Chakra’s.

 • Teacher SRT

  Loek Laudy is van origine pianodocent en heeft sinds 2001 een eigen Piano-praktijk. In 2011 kwam daar ook zijn spirituele praktijk bij. Filosofie/Spiritualiteit trok al vanaf zijn vroegste jeugd zijn aandacht en vanaf zijn studententijd werd deze interesse alsmaar sterker.


  Sinds 2009 werkt hij dagelijks met SRT en vanaf 2013 is hij tevens SRT consultant en teacher.
  Beide richtingen doet hij met passie en geven hem veel voldoening.

  “De muziek bracht mij steeds dichter bij de spiritualiteit. Het was een natuurlijk proces dat zich geleidelijk aan als vanzelf voltrok. Muziek maken en spiritualiteit hebben namelijk veel gemeen. Je kunt het moeilijk verklaren, het is een innerlijk weten."

Van ons blog Laatste columns

Images loading please wait ...