Lees meer Over SRT

 • Spiritual Response Therapy (SRT) is een spirituele healing methode waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken.
  We hebben allemaal een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt.
  Deze beperkende energieën worden met SRT opgespoord en gezuiverd.

 • Zielszuiveringen zijn bedoeld om je intuïtie, je innerlijke kracht, je liefde, je wijsheid, je helderheid en al die prachtige goddelijke zielskwaliteiten in je naar boven te halen.
  Tijdens een zuivering worden belemmerende energieën op zielsniveau losgelaten.
  Daardoor ontstaat er in het hier en nu meer ruimte en kun je een aangenamere toekomst creëren met meer vrede in jezelf.

 • De kennis van SRT en SpR wordt middels een aantal cursussen verspreid. Ze vinden over de gehele wereld plaats en dus ook in Nederland en België.
 • Iedereen heeft een Hoger Zelf omdat het enerzijds een deel van jezelf is en anderzijds een deel van het grote geheel van al wat is. Het is niet een verlenging van je fysieke zelf, maar meer een extensie van de spirituele werelden om ons heen. Een belangrijk punt binnen SRT is om jou te helpen terug te keren naar je spirituele bron, naar jezelf.

Lees meer Over ons

 • Teacher SRT

  Marja Vraets-Guliker is Nederlandse en woont sinds 1996 in Engeland.

  Zij werkt dagelijks met SRT en SpR en heeft veel ervaring als consultant en teacher.

  In haar healing praktijk werkt ze naast SRT ook met Spirituele Psychologie en gebruikt licht, kleur en klank als helende frequenties.

  Marja heeft de ‘Octaaf van het Leren’ ontwikkeld, gebaseerd op SRT in combinatie met de energievelden van de Chakra’s.

 • Co-Teachers Anneke en Wouter geven met veel plezier, kennis en kunde onder leiding van Marja les in SRT en SpR. Daarnaast zijn zij zeer actief in de kerngroep. 

  Anneke de Groot maakte kennis met SRT in 2013. Ze verdiepte zich ook in SPR en werd door Marja en Loek opgeleid als teacher. Ze brengt vanuit Friesland waardevolle ervaringen mee vanuit haar eigen praktijk waar ze de mensen ook laat delen in haar passie en kennis voor kruiden, etherische oliën, apitherapie, edelstenen en drakenenergie.

  Wouter van Gijzen raakte gepassioneerd door SRT in 2020. Daarbij raakte SpR bij hem een nog gevoeligere snaar door zijn affiniteit met acupunctuur en energetisch werk. Met al deze disciplines is hij dan ook fulltime bezig en verrijkt hij ons met kennis en ervaring uit zijn praktijk in Leiden. Wouter werd met liefde geadopteerd als co-teacher.

   


   

   

Van ons blog Laatste columns